PRIJAVI SE

Živimo u doba potrebe za brzim a efikasnim poslovnim odlukama. Zato je vizualizacija podataka, njihovo usvajanje i korišćenje u poslu obavezno. Na Tableau dogadjaju organizator ASW Inženjering i partner kompanija Tableau, će predstaviti alate za kvalitetan način prikazivanja i korišćenja poslovnih podataka u vidu podrške u odlučivanju.

Kako uspešno vizuelno predstaviti rezultate na sastanku? Kako vizuelno prikazati profitabilnost? Kako bez velikog napora naći klijente koji su rizični za odlazak i prekid saradnje? Kom kupcu i u kom trenutku treba ponuditi određeni proizvod?

Na događaju koji će biti održan u četvrtak, 24. oktobra od 16.00h u ICT Hub Playground-u (Kralja Milana 10) biće prikazano na koji sve način funkcionišu alati koje kompanija Tableau pruža svojim korisnicima kao podršku u donošenju odluka u upravljanju finansijama, prodaji, marketingu i razvoju poslovanja.

Registracija učesnika više nije moguća jer je ispunjen maksimalan broj mesta u sali. Za sve učesnike na događaju obezbeđen je popust od  20% na Tableau licence. Trial verziju licence moguće je skinuti na STRANICI.

Agenda događaja:

· Tableau:

Alex Bougrov, Senior Commercial Territory Manager u kompaniji  Tableau, će  pričati o Tableau digitalizaciji – kako kompanije postaju sve više zavisne od „igre“ sa podacima i kako iskoristiti Tableau u toj igri.

· Controlling, P&L, Cashflow:

Nataša Blagojević, inženjer za implementaciju ASW, predstaviti značajne alate kroz koje je sa Tableau lako pratiti finansije, profitabilnost, novčane tokove i kreirati sistem izveštavanja  za top menadžment.

· Sales and Marketing, Recommender sistemi, Akcije:

Kompanije danas imaju veliki broj kupaca, pogotovo one koje se bave online prodajom. Neophodno je i primeniti algoritme mašinskog učenja, koje konstantno prate (24/7, bez odmora i vikenda) i uče da uviđaju preferencije svih kupaca. Kom klijentu i u kom trenutku treba ponuditi određeni proizvod? Po kojoj ceni čokolada treba da bude na akciji da bi se rasprodale zalihe a ne smanjila zarada? Odgovore na ova pitanja, sa prikazom vizualizacija kreiranih u Tableau, dobićemo u ovom bloku od Danijela Subotića i Filipa Jekića, inženjeri za mašinsko učenje laboratorije ASW.

· Business development, Churn:

U poslednjem segmentu događaja, Danijel i Filip će se potruditi da daju odgovore na sledeća pitanja razvoja poslovanja: Kako kvalitetno, ciljano i jasno pokazati realnost? Kako bez velikog napora naći klijente koji su rizični za napuštanje poslovanja, a uz to dobiti i neki indikator razloga za “churn”?

· Networking

ASW Inženjering je srpska firma koja proizvodi kastomizovana softverska rešenja za poslovnu upotrebu. Početkom 2019. godine postaje Tableau partner za Srbiju i Balkanske zemlje te svim zainteresovanima pruža mogućnost direktne kupovine Tableau licenci. Ponosi se sa svoja 62 inženjera i 30 godina iskustva.

Ovaj događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodnu saradnju (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a u okviru projekta „Igralište inovacija“.