Prodaja podržana programom lojalnosti  je u porastu i nastaviće da raste.

Prema poslednjim istraživanjima “Loyalty Big Picture”, globalnog eksperta za program lojalnosti LoyaltyOne, 69% top menadžmenta je izjavilo da su, u poslednje dve godine, povećali investicije u programe lojalnosti, a više od pola (55%) da će njihove investicije u programe lojalnosti rasti u naredne dve godine. *

Nasuprot javnom mišljenju da su programi lojalnosti sve manje popularni, istina je zapravo drugačija - njihova primena i popularnost su u velikoj ekspanziji.

Kompanije su shvatile značaj informacija koje dobijaju pomoću programa lojalnosti i na koji način da dobijene podatke upotrebe, kako u svoju, tako i u korist svojih kupaca. Kada prodavci znaju šta njihovi kupci kupuju, zahvaljujući programima lojalnosti, onda oni imaju mogućnost, vodeći se dobijenim informacijama, da optimizuju svoje poslovanje. Na osnovu „potrošačke korpe“ kupaca, kompanije mogu donositi odluke koje će kao krajnji rezultat imati porast profita.

Značaj programa lojalnosti je daleko veći. Naime, većina menadžera (88%*) tvrdi da je upravo program lojalnosti važna komponenta celokupne poslovne strategije. Ne samo da omogućava profitabilno vođenje firme, nego i kupcima daje vredno potrošačko iskustvo, nudeći im tačno one proizvode koje oni žele, i to po boljoj ceni. Upravo zbog toga zadovoljstvo kupaca raste i oni se vraćaju u Vašu prodavnicu. 

Saznajte više kako vaša firma može profitirati pomoću asw:loyalty. 

* New Research Report: Global Customer Loyalty a $323B Endeavor

 

 

Post card image

e-Fiskalizacija - akreditovan ESIR asw:mercantis

17. januara naš ESIR (asw:mercantis) akreditovan i odobren od strane Poreske uprave, Ministarstvo Finansija.

Pročitaj više