Vest o ovom događaju i ostalim pobednicima možete pročitati ovde, dok video snimak Gospodina Nenada Avlijaša pri prijemu i zahvalnici sa svečane manifestacije možete pronaći ovde.

 

Prethodno je televizija Studija B izabrala ASW Inženjering kao najbolji primer uspešnosti „Godine preduzetništva“, po predlogu Privredne Komore Srbije. 2016. godina je sa stanovišta države prozvana „Godinom preduzetništva“ sa ciljem da ojačaju preduzetničke snage, da se pomogne preduzetnicima koji počinju posao ili su ga već razvili i pruži finansijski i nefinansijski oslonac za dugoročni razvoj preduzetničkog duha. Isečak iz programa možete pogledati ovde.

 

Poslovni portal „eKapija“ je takođe objavila vest „Skrojeno po meri – Integralni informacioni sistem kompanije „ASW Inženjering“ objedinio sve poslovne funkcije Modne kuće Mona“, gde se govori o dostupnosti modernih poslovnih softvera svima ali da mogućnost prilagođavanja njihovih funkcija specifičnim poslovnim procesima pojedinačnog poslovnog subjekta samo retki uspevaju da zadovolje.