Drugu godinu za redom kompanija ASW predstaviće se na konferenciji Technobank koja se održava 10. i 11. aprila 2019. U Hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Technobank je vodeća konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznat po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva.

Technobank je „mesto okupljanja“ banaka i izlagača iz regiona, koja služi kao platfoma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije.

I ove godine kompanija ASW imaće aktivno učešće na ovoj, u domenu bankarstva, reprezentativnoj manifestaciji.

Drugog dana konferencije 11. Aprila sa početkom u 12:05, Filip Jekić i Danijel subotić, članovi ASW Laboratorije za Mašinsko Učenje, održaće predavanje pod nazivom “Real Time Decision Engine” gde će svim prisutnima prikazati mogućnosti implementacije Mašinskog učenja u donošenju odluka i automatizaciji procesa.

Na svom štandu (broj 19) ugostićemo i sve zainteresovane posetioce i prikazati novine u primeni Mašinskog učenja u oblasti bankarstva i osiguravajućih kuća.

Kao rezultat naših razvojnih aktivnosti u oblasti primenjene analitike i matematičkih modela  je i partnerstvo kompanije ASW i najprepoznatije platforme za analitiku i vizualizaciju podataka – Tableau.

U svom portfoliju ASW od sada nudi licence za Tableau Creator, Tableau Explorer i Tableau Viewer, a svim zainteresovanim posetiocima će se u toku održavanja konferencije odobriti popust u iznosu od 10% za kupovinu Tableau licenci.