Super Konkurs je predstavio konkretne zadatke u oblasti Analize podataka i kreiranja uvida u cilju unapređenja najnovijih analitičkih rešenja Super Kartice. Kroz tri zadatka, svi prijavljeni timovi predstavili su svoja analitička rešenja i metode.

 

U samom finalu Super Konkursa učestovalo je 5 timova za osvajanje nagradnog fonda i dvogodišnjem partnerstvu i implementaciji i razvoju analitičkih rešenja sa Super Karticom.

 

U jakoj konkurenciji, pored timova iz kompanija SAGA Group, Direct Media, Kreativa unlimited i DataDO, žiri, u kojem su bili i stručnjaci profesor Goran Petković, generalni sekretar za trgovinu Privredne komore Srbije Žarko Malinović, predstavnici kompanija Mercator-S, Sberbank Srbija, Super Kartice i stručni konsultant na projektu Super Konkurs Lazar Džamić, odlučili su da Tim za mašinsko učenje iz kompanije ASW Inženjering ima najviše praktičnog znanja u domenu analitike u prodaji i da predstavljena rešenja odgovaraju upravo cilju u kojem Super Kartica želi da razvija svoj CRM.

 

U svetu kompanije već decenijama svoje težište marketing delovanja oslanjaju na CRM. Mogućnosti u tom prostoru su spektakularne a Super kartica će u narednom periodu zajedno sa svojim partnerom ASW Inženjering pokazati kako dobra analiza podataka, marketing inteligencija, i analitika povećavaju prodaju i zadovoljstvo potrošača i predstavlja pravi pristup u poslovanju svake uslužne kompanije koja gradi perspektivnu budućnost.