Najnovije Vesti

Post card image

ASW Inženjering - Finalista EY Preduzetnik godine za 2021.

Revizorsko – konsultantska kompanija EY Srbija (Ernst & Young) jubilarnu desetu godinu za redom organizovala je konkurs za program EY Preduzetnik godine™.

Pročitaj više
Post card image

e-Fiskalizacija - akreditovan ESIR asw:mercantis

17. januara naš ESIR (asw:mercantis) akreditovan i odobren od strane Poreske uprave, Ministarstvo Finansija.

Pročitaj više
Post card image

Asistent za snabdevanje

Inovacija iz ASW Inženjering: rešenje koja čini da proizvodi uvek budu dostupni Vašim kupcima!

Sve veći broj kompanija iz retail industrije ima rastuću potrebu za automatizacijom i optimizacijom procesa popunjavanja zaliha u svojim maloprodajnim / veleprodajnim objektima. Potrebno je da ovaj ključni deo poslovnih procesa bude optimizovan na način da smanji broj propuštenih prodaja i osigura smanjenje viška robe u skladištu, posebno ako je rok njene upotrebe ograničen ili ako proizvod zauzima puno prostora u skladištu.

Pročitaj više
Post card image

Intervju: Nemanja Avlijaš - Zašto je veštačka inteligencija već sada realnost za sve kompanije?

Optimizacija – reč u kojoj se ogleda rast i predviđa željeni rezultat, i koja je danas, više nego ikada pre, sinonim za uspeh ali i opstanak jedne kompanije. Kompanija ASW Inženjering svojim softverskim rešenjima među kojima se nalaze i ona zasnovana na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju pronalazi nove načine da u optimizaciju procesa i resursa za svoje klijente učini što naprednijom i efikasnijom.

O rešenjima proisteklim iz rada 70 ASW inženjera, konkurentnosti i planovima za budućnost, razgovaramo sa Nemanjom Avlijašem, novim generalnim direktorom kompanije ASW Inženjering.

Pročitaj više
Post card image

Novi klijent - Grossoptic grupa

Decembra 2020, ASW Inženjering uspostavio je saradnju sa Grossoptic grupom,

Pročitaj više
Post card image

In Memoriam - g. Nenad Avlijaš

Sa neizmernom tugom obaveštavamo kolege, partnere i prijatelje kompanije ASW Inženjering da nas je 11.01.2021.godine iznenada napustio njen osnivač i generalni direktor g. Nenad Avlijaš

Pročitaj više
Post card image

Nenad Avlijaš Intervju - Sopstvena rešenja – Ključna komponenta održivog uspeha

U godini u kojoj obeležava 30 godina uspešnog poslovanja, kompanija ASW inženjering ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Inovativnost, kvalitet i prilagodljivost rešenja koja danas kreira i implementira 70 mladih i talentovanih IT inženjera – ovoj kompaniji do sada je donelo saradnju sa više od stotinu klijenata iz različitih grana industrije, čime su stvoreni svi uslovi za kontinuirani razvoj portfolija u oblasti kompleksnih informacionih sistema.

Pročitaj više
Post card image

We're featured in CorD Magazine

CorD Magazine: "The current pandemic has brought numerous challenges to companies and producers of business software. One of them is intensive work from home. Is ERP in the cloud one of the best solutions?"

Pročitaj više
Post card image

Šta o nama kaže lider ICT izdavaštva u Srbiji?

PC Press: "ASW Inženjering spaja nemoguće – konzervativne tehnologije koje su okosnica pouzdanog poslovno‑informacionog sistema i najsavremenija dostignuća računarske nauke kao što su mašinsko učenje i veštačka inteligencija."

Pročitaj više
Post card image

asw:dominus i asw:mercantis na Oracle Cloud

Implementirali smo i konfigurisali informacioni sistem u poslovnim funkcijama kompanije Bisa Market d.o.o. Sistem prati sve poslovne događaje u trenutku njihovog dešavanja i generiše "real-time" informacije, neophodne za upravljanje sistemom.

Pročitaj više
Post card image

ERP upgrade: E-fakture, E-dokumenti

Naš asw:dominus je dobio upgrade. Implementirali smo serverski digitalni potpis izlaznih finansijskih dokumenata. Od sada fakture više nećete trebati slati poštom.

Pročitaj više
Post card image

CompanyWall business nam dodeljuje plaketu Zlatne Bonitetne Izvrsnosti

PLAKETU ZLATNE BONITETNE IZVRSNOSTI CompanyWall business dodeljuje najkonkurentnijim kompanijama na teritoriji Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Pročitaj više
Post card image

Nova kancelarija u Novom Sadu

Otvorili smo novu kancelariju u Novom Sadu.

Pročitaj više
Post card image

DSC 5.0 predavač Filip Jekić govorio je o primeni AI asw:maximus u poslovanju

Vodeći inženjer ASW laboratorije za mašinsko učenje, Filip Jekić, održao je predavanje o primeni mašinskog učenja na Data Science Conference 5.0

 

Pročitaj više
Post card image

Veštačka Inteligencija i Telekomunikaciona Industrija

Telekom kompanije koriste Veštačku Inteligenciju i Mašinsko Učenje za unapredjenje korisničkog iskustva, prediktivno održavanje i povečanje pouzdanosti svojih mreža.

Pročitaj više
Post card image

Tableau event

ASW je predstavio svoj softver za mašinsko učenje asw:maximus i način na koji njegova integracija sa Tableau-om stvara najprofitabilnije sredstvo za podršku odlučivanju u realnom vremenu koje je dostupno u regionu.

Pročitaj više
Post card image

Prvi Tableau event u Srbiji 24.10.2019 @16:00, ICT Hub Playground, Beograd

Kako uspešno vizuelno predstaviti rezultate na sastanku? Kako vizuelno prikazati profitabilnost? Kako bez velikog napora naći klijente koji su rizični za odlazak i prekid saradnje? Kom kupcu i u kom trenutku treba ponuditi određeni proizvod? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja saznajte na eventu "Poslovno odlučivanje uz vizualizaciju i analitiku podataka u realnom vremenu."
Pročitaj više
Post card image

Digitalna revolucija: Platforme mašinskog učenja (video)

Mašinsko učenje, oblast veštačke inteligencije, se bavi dizajniranjem algoritama koji uče iz iskustva i koji su u stanju da vrše predviđanja događaja kroz modeliranje zakonitosti u podacima. Pogledajte VIDEO reportažu o razvoju Mašinskog učenja u Srbiji i njegovu praktičnu primenu.

Pročitaj više
Post card image

Android aplikacija za PDA u maloprodaji

ASW android PDA aplikacija za maloprodaju prati nove tehnološke trendove i olakšava rad pri popisu i prijemu robe u maloprodaji.

Pročitaj više
Post card image

Putovanje čokoladice od skladišta do kioska

Čokoladica je vođena kroz sistem za planiranje zaliha koji određuje optimalnu zalihu svakog kioska i pokriva svakodnevno poslovanje jednog distributivnog centra, 9 "kros dok" centara, 260 dostavnih vozila i 18000 mesta isporuke.

Pročitaj više
Post card image

Loyalty koncept

Kompanije su shvatile značaj informacija koje dobijaju pomoću programa lojalnosti i na koji način da dobijene podatke upotrebe, kako u svoju, tako i u korist svojih kupaca. 

Pročitaj više
Post card image

Metro Obuća u Crnoj Gori

U sklopu proširenja svog poslovanja na crnogorsko tržište, kompaniju Metro prati podrška ASW Inženjeringa. Metro nastavlja da koristi softverska rešenja asw:mercantis (RMS - retail management system), asw:dominus (ERP - enterprise management system), i asw:sapiens (BI - business intelligence), čime se nesmetano nastavlja rad, uprkos povećanju broja korisnika.

Pročitaj više
Post card image

ASW Inženjering sa modnom kućom Mona na evropskom tržištu

Baza za podršku pri poslovnom odlučivanju su im softverska rešenja asw:mercantis (RMS - retail management system) i asw:dominus (ERP – enterprise resource planning).

Pročitaj više
Post card image

Primene asw:maximus-a u sistemu upravljanja transportom (TMS)

Na temelju popisa adresa isporuke, specifikacija tereta i popisa vozila, izračunava se optimalna ruta za svako pojedinačno vozilo. Na ovaj način se izračunava najefikasnija ruta i optimizuju transportni poslovi. Većina preduzeća koristi ovu vrstu sistema zbog sledeća tri korisna područja: operativno, strateško i komercijalno.

Pročitaj više
Post card image

ASW zlatni pokrovitelj 21. Sastanka Evropskih Mladih Statističara

U Beogradu, 29. jula - 02. avgusta 2019., u hotelu Palace održava se 21. EYSM - Sastanak Evropskih Mladih Statističara. Organizator ovogodišnjeg sastanka je Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu, a zlatni pokrovitelj je ASW Inženjering.

Pročitaj više
Post card image

asw:maximus predikcije za proizvodnju solarnih elektrana

Laboratorija za mašinsko učenje asw:maximus daje predikcije proizvodnje alternativnih izvora električne energije na osnovu meteoroloških i istorijskih podataka postojećih elektrana.

Pročitaj više
Post card image

Tableau za besprekornu vizualizaciju podataka

ASW je strateški partner Tableau-a za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. U svojoj ponudi ima Tableau licence, tehničku podršku i savete za izbor odgovarajućih Tableau paketa za ličnu ili poslovnu upotrebu.    

Pročitaj više
Post card image

ASW Multi-tenant aplikacija za akvizicije

Supernova, poslovni koncept koji je nastao akvizicijom pojedinih telekomunikacijskih kompanija zbog razvoja biznisa i objedinjavanja resursa, uskoro će koristiti ASW multi-tenant rešenje na Cloud-u. Cilj je omogućavanje skalabilnosti, optimizacije i centralizacije poslovnih procesa.

Pročitaj više
Post card image

Tim bilding Uvac 2019

Ovog leta tim ASW-a odlučio se za prirodne lepote Srbije, pa se uputio ka najvećem staništu beloglavog supa.

Izlet je počeo obilaskom Eko sela Koštunići, gde se tim okrepio domaćim specijalitetima.

Pročitaj više
Post card image

ASW ERP (asw:dominus) na Oracle Cloud-u za Marriott

Jula 2019. ASW Inženjering podiže svoj ERP na Oracle Cloud, da bi zadovoljili potrebe hotela Marriott u Banja Luci.

Pročitaj više
Post card image

ASW CRM Android Aplikacija

ASW Inženjering je razvio CRM Android aplikaciju za stanarske usluge firme ESON Group.

Pročitaj više
Post card image

Belgrade Business Run 2019 - ASW tim i najmlađa učesnica, mala Nina

Belgrade Business Run 2019 - Trkački tim kompanije ASW Inženjering ove godine bio je pojačan sa najmlađom učesnicom, malom Ninom koja je osvojila srca svih učesnika.

Pročitaj više
Post card image

ASW na PlayMediaDay04 2019

Arhitekta u timu ASW Laboratorije za mašinsko učenje Danijel Subotić, koji je ujedno i asistent na Matematičkom Univerzitetu u Beogradu, predstavio je temu mašinskog učenja u maloprodaji. Danijel je objasnio kako ASW inteligentni „real-time decision engine“ daje uvide i preporuke pomoću dubokog poznavanja korisnika i njihovih navika. Vrednost u njima se otključava zahvaljujući integraciji sa postojećim informacionim sistemima i visokom nivou vizualizacije.

Pročitaj više
Post card image

ASW na Technobank 2019 u Beogradu

Filip Jekić i Danijel subotić, članovi ASW Laboratorije za Mašinsko Učenje, održaće predavanje pod nazivom “Real Time Decision Engine” gde će svim prisutnima prikazati mogućnosti implementacije Mašinskog učenja u donošenju odluka i automatizaciji procesa.

Pročitaj više
Post card image

Primena Mašinskog Učenja – Predavanje Na Elektrotehničkom Fakultetu

18.12.2018. godine predstavnici kompanije ASW su u saradnji sa Elektrotehničkim Fakultetom u Beogradu održali studentima predavanje na temu Primene Mašinskog učenja u biznisu.

Pročitaj više
Post card image

„OPEN DAY“ – Moć Mašinskog Učenja

U utorak 06.11.2018. godine, u hotelu "Constantine The Great" u Beogradu održan je jesenji "Open Day – Moć Mašinskog učenja".

Pročitaj više
Post card image

Tim bilding - Rafting Tarom

Za drugi  „Team building“ u ovoj godini odabran je rafting čamcima niz reku Taru. Iako je bio nizak vodostaj, bukova i prepreka je bilo dovoljno da ekipe u čamcima dožive pravi rafting andrenalin i uzbudjenje, a zaposleni ASW Inženjering su testirali svoje timske veštine kroz osnaživanje timskog duha i dosezanje zajedničkih ciljeva, ali i veslačke veštine! 

Pročitaj više
Post card image

ASW Tim Za Mašinsko Učenje Pobednik Super Kartica Konkursa

Na finalnom dogadjaju „Super Konkursu“ čiji su organizatori Super Kartica, Mercator-S i Sberbank Srbija, među 70 prijavljenih kompanija učesnika konkursa iz Srbije, Hrvatske, Nemačke, Velike Britanije, Tim za mašinsko učenje kompanije ASW Inženjering odneo je pobedu u finalu.

Pročitaj više
Post card image

Izmena Obračuna PDV-a U Sistemu asw:dominus

S obzirom da je kao početak primene novog PDV pravilnika određen 01.07.2018, stručni tim ASW-a je kreirao koncept rešenja koji zadovoljava zahteve koje postavlja zakonodavac. Cilj je bio da se uz minimalne promene u radu dobiju propisani obrasci.

Pročitaj više
Post card image

"OPEN DAY" – Maj 2018.

U petak, 25.05.2018. godine, u hotelu „88 Rooms“ održan je „Open Day“ događaj, na kojem je ASW okupio svoje partnere kako bi ih upoznao sa najaktuelnijim temama ali i predstavio unapređenja svojih postojećih rešenja.

Pročitaj više
Post card image

Predstavljanje Proizvoda asw:maximus Na Technobank Manifestaciji

Technobank je manifestacija gde se prikazuju tehnološke inovacije vezane za bankarsko poslovanje i događaj ove vrste okuplja veliki broj domaćih i inostranih banaka. Ovo je jedno od retkih skupova gde bankari mogu razmenjivati svoja iskustva i znanja kroz edukativni prezentacioni deo izvođača.

Pročitaj više
Post card image

Team Building – Februar 2018.

Dokaz da je prošlogodišnji „Team building“ ispunio sva očekivanja, pa i više od toga, jeste to što su zaposleni i ove godine odlučilii da na istom mestu provedu 4 dana zajedničkog odmora razvijajući  timski duh i druženje. Bankso se pokazalo kao odličan domaćin pružajući bogat sadržaj okružen planinskim vencima za skijaše i neskijaše.

Pročitaj više
Post card image

Intervju Za Cord Magazin

Direktor kompanije ASW Inženjering, Nenad Avlijaš, u intervju za magazin CorD objašanjava kako ASW uspeva da održi korak sa globalnim IT trendovima i kako se bori sa svakodnevnim poteškoćama u domaćoj IT industriji. 

Pročitaj više
Post card image

Projekat asw:machine Learning Na Tematskom Biltenu

Pročitaj više
Post card image

ASW Partner Day

ASW Inženjering je u četvrtak, 19. oktobra 2017. godine, u sali Top of the Hub, na 25. spratu poslovnog centra Ušće u Beogradu organizovao izuzetno uspešan Partner Day skup.

Pročitaj više
Post card image

Dr.Max Odabrao ASW Produkte

Češka grupacija „Penta Investments” je u Srbiji započela sa otvaranjem lanca apoteka pod nazivom Dr. Max. Ambiciozni planovi su da broj apoteka u našoj zemlji bude iznad 100 ali i da se ekspanzija prenese na ostala tržišta Jugoistočne Evrope.

Pročitaj više
Post card image

Visoko Integrisani Sistem Za Upravljanje Skladištima U Novom Distributivnom Centru Kompanije Voli

Kompanija Voli d.o.o. jedan je od najvećih poslovnih sistema u Crnoj Gori i u poslednjih par godina intenzivno razvija i automatizuje poslovne procese. Otvaranje novog distributivnog centra, koji se prostire na 15.000 kvadratnih metara, zahtevao je unapređenje i usklađivanje WMS sistema (Warehouse Management System) sa procesima u kompaniji.

Pročitaj više
Post card image

„Machine Learning“ Projekat

Kompanija ASW Inženjering je pokrenula projekat „Machine Learning“ koji podrazumeva disciplinu baziranu na najnovijim tehnologijama u oblasti „Big Data“ tehnologija. Cilj je stvaranje novih rešenja koja će pomoći našim korisncima da se adekvatno prilagode promenama na tržištu, dajući im tačnost i preciznost u procesu planiranja i predikcija. Ovu disciplinu koriste sve velike kompanije širom sveta i  ona predstavlja važan deo robotike i automatike.

Pročitaj više
Post card image

Novi Partner – Metro Obuća

Metro Obuća je kompanija koja je napravila brend prepoznatljiv po kvalitetnoj obući i njihovim pristupačnim cenama. Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji nam je ukazao poverenje i izabrao ASW  informacioni sistem koji će u potpunosti podržati sve poslovne procese kompanije i njenih 90 maloprodajnih objekata.

Pročitaj više
Post card image

Belgrade Business Run 2017

Na Sava Promenadi, novom šetalištu pored reke,  22.06.2017. održana je druga po redu „Belgrade Business Run“ manifestacija na kojoj se takmičilo 819 trkača i trkačica iz 124 kompanije u trci na 5 km. U trci su učestvovali mešoviti timovi, po tri člana iz jedne firme. Kategorije takmičenja su bile:

Pročitaj više
Post card image

Uspešna Sertifikacija ASW Akademaca

ASW Akademija nastavlja da osposobljava, a kroz sertifikaciju i motiviše mlade inženjere za rad u informatičkoj sferi.

Pročitaj više
Post card image

Sertifikacija Zaposlenih

U toku proteklog meseca naše koleginice i kolege su uspešno prošli proces sertifikacije vezane za oblasti u kojima rade.

Pročitaj više
Post card image

Kopernikus Technology – Unapređenje IIS

Kopernikus Technology d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga kablovske televizije i internet provajdinga uz impozantnu poziciju na srpskom tržištu u oblasti komunikacija i multimedije.

Pročitaj više
Post card image

IIS u Kompaniji Medius iz Srema

Medius d.o.o. je trgovinski lanac koji se bavi prodajom robe široke potrošnje kroz veleprodaju i lanac maloprodajnih objekata u regiji Srema. Uvođenjem softvera za logistiku (WMS i TMS) omogućeno je optimalno snabdevanje 19 maloprodajnih objekata od kojih većina ima po tri kase, kao i snabdevanje svojih veleprodajnih kupaca.

Pročitaj više
Post card image

ASW Tim Bilding

Ove godine je ASW Inženjering organizovao „Team Building“ na skijanju u najpoznatijem ski centru Bugarske, u Banskom. U periodu od 15.02. do 19.02. 30 zaposlenih je uživalo u udobnosti hotela Belvedere Holiday Club i fenomenalnim skijaškim stazama ovog centra.

Pročitaj više
Post card image

Intervju Nenada Avlijaša Za Newsweek

Povodom navršavanja 33 godine od početka olimpijskih igara u Sarajevu, vlasnik i direktor kompanije ASW Inženjering, Nenad Avlijaš je u intervjuu za Newsweek Srbija odgovarao na pitanja o razvoju prvog ikada softvera koji je u realnom vremenu registrovao rezultate, kreirao statistike i upravljao celokupnim informaciono organizacionim sistemom igara.

Pročitaj više
Post card image

Sistem za Upravljanje Dokumentima

Po osnovu javne nabavke raspisane od strane Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije, ASW Inženjering je na tenderu izabran kao implementator za „Document Management System“ (DMS), rešenje koje treba da standardizuje i optimizuje protok svih dokumenata u ovoj agenciji.

Pročitaj više
Post card image

ASW Hosting Light platforma

ASW Hosting Light platforma – brz i efikasan put do kvalitetnog ERP rešenja uz minimalnu investiciju. U želji da izađemo u susret manjim i srednjim preduzećima kojima opcija značajnog ulaganja u softversku i hardversku infrastrukturu zarad obezbeđivanja kvalitetnog poslovnog softvera nije izvodljiva, odlučili smo da takvim potencijalnim klijentima pružimo ponudu hosting i najma softvera.

Pročitaj više
Post card image

Iis Pekarske Industrije Sunce

Nakon snimka stanja u organizacionoj strukturi, praćenju robe i gotovih proizvoda, finansijama i knjigovodstvu, osnovnim  i materijalnim sredstvima, kadrovima, zaradama kao i proizvodnji u Pekarskoj Industriji Sunce, delu kompanije Qvattro Company d.o.o, ASW Inženjering je izradio projektnu specifikaciju Informacionog Sistema i pristupio isporuci i instalaciji standardnih programskih rešenja: asw:dominus (sa svim podsistemima, uključujući i proizvodnju), asw:opus, asw:logistic – TMS.

Pročitaj više
Post card image

m:tel Banja Luka

asw:credis, integralno softversko rešenje namenjeno upravljanju sistemima za obračun i naplatu velikog broja korisnika, omogućilo je unapređenje usluga i komercijalnu ponudu m:tel-a u Banja Luci.

Pročitaj više
Post card image

IIS Marmil D.O.O. u Produkciji

Na osnovu zahteva za uvođenjem Integralnog informacionog sistema u kompaniji Marmil d.o.o. a uskladu sa potrebama iskazanim u toku analize poslovnih procesa od strane ASW Inženjering-a, novi Integralni Informacioni Sistem kompanije Marmil je trebao da ispuni maksimalnu informatičku podršku svim poslovnim funkcijama, kontrolu nad resursima,formiranje realne slike poslovnog sistema u svakom trenutku, centralno praćenje i kontrolu svih maloprodajnih objekata, praćenje i kontrolu funkcija koje menjaju stanje poslovnog sistema, podršku za širenje poslovnog sistema i ostvarivanje strategijske prednosti kompanije Marmil u domenu kontrole i razvoja poslovnih procesa.

Pročitaj više
Post card image

Intervju Direktora Avlijaša

Direktor kompanije ASW Inženjering gospodin Nenad Avlijaš je u intervjuu za Ekonomski Online, mediji koji pruža relevantne informacije iz sveta ekonomije i biznisa, govorio o IT sektoru u svetu i Srbiji. 

Pročitaj više
Post card image

ASW u Medijima i Nagrada „Beogradski Pobednik“

Nagrade Privredne komore Beograda „Beogradski pobednik“ i „Plaketa“ za natprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i doprinosu uspešnosti beogradske i srpske privrede u 2015. godini uručene su sinoć (20. juna 2016. godine) predstavnicima devet najboljih kompanija.

Pročitaj više
Post card image

Održan Je Još Jedan Tradicionalni Skup „OPEN DAY“

U četvrtak 09.06.2016. u hotelu „Konstantin Veliki“ održan je još jedan u nizu uspešnih „Open Day“ prezentacija, na kojem je ASW predstavio nova tehnološka rešenja i unapređene funkcionalnosti proizvoda: Online aplikacija za PDA u maloprodaji, asw:loyalty – napredci u vidu upravljačkih i monitoring funkcija, asw:portal – platforma za interakciju eksternih i internih korisnika sa informacionim sistemom, asw:libris – Document Managment System i integracija sa centralnim ERP sistemom asw:dominus, kao i primena savremene JSF tehnologije na ASW rešenja.

Pročitaj više
Post card image

Goodwill Apoteka

Goodwill Pharma je kompanija, koja je u potpunosti u mađarskom vlasništvu, zapošljava domaću radnu snagu. Osnovni profil kompanije u početnom periodu je bio posredovanje u zapošljavanju ljudi na polju farmacije, a kasnije su bili ekskluzivni distributeri mnogih poznatih lekova. Poslednjih godina stavljaju veliki naglasak na razvoj svojih lekova i prirodnih dodataka ishrani. Do danas su postali jedna od vodećih farmaceutskih kompanija na teritoriji Mađarske a planiraju da to postanu i na tržištu Srbije.

Pročitaj više
Post card image

Skijaški Tim Bilding

U predivnom kompleksu „Kraljevi čardaci SPA“, na Kopaoniku, ASW inženjering je organizovao Team building za svoje zaposlene. Blizu 30 zaposlenih je u periodu od 18.03.-20.03. boravilo na najlepšoj srpskoj planini, uživajući u skijanju i prelepom vremenu.

Pročitaj više
Post card image

Svetski Renomirana Italijanska Kompanija

Calzedonia Group je modna maloprodajna kompanija specijalizovana za dizajn i prodaju čarapa, kupaćeg i donjeg veša.

Pročitaj više