Hosting ASW Proizvoda i Rešenja

Ponuda za korišćenje ASW Hosting Light paketa namenjena je malim i srednjim preduzećima kojima više odgovara da imaju minimalnu jednokratnu investiciju u kvalitetno ERP rešenje a da potom svakog meseca izdvajaju određena sredstva za iznajmljivanje licenci, osnovnu podršku, održavanje softvera kao i hardversku podršku. Klijent treba da poseduje Internet konekciju, putem koje pristupa aplikaciji koja se nalazi na serveru ASW Inženjering-a putem virtuelne privatne mreže (VPN-a).

Osnovna podrška obuhvata pružanje rešenja i saveta u radu sa poslovnim softverom putem telefona, elektronske pošte ili udaljenog pristupa korisničkom računaru, bez dolaska na lokaciju korisnika. Hardverska podrška podrazumeva hostovanje baze podataka na ASW serverima, njeno održavanje i zaštitu.

Zahvaljujući kvalitetnoj hardverskoj infrastrukturi koju poseduje i usled uvođenja ISO/IEC 27001:2013 – Information Security Management System globalnog standarda za upravljanje zaštitom i bezbednošću informacija, kompanija ASW Inženjering može da garantuje za sigurnost podataka svojim klijentima.